Στις 9 Απριλίου (βλέπε ΕΔΩ: https://istigmes.com/meta-tis-formes-toy-mpoykoroy-ta-anrisiptika-tis-zettas-na-ta-mpoyfan-tis-dorotheas/) η Δωροθέα Κολυνδρίνη παρέδωσε μετά Βαϊων και επικοινωνιακών κλάδων 200 ισοθερμικά μπουφάν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σημερα 22 Μαΐου ο Κώστας Αγοραστός παραδίδει σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας και την φωτογραφία που το συνοδεύει επίσης 200 μπουφάν ισοθερμικά στον ίδιο άνθρωπο όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες. Τελικά η Περιφέρεια παρέδωσε 400 μπουφάν ή πρόκειται για τα ίδια μπουφάν που παραδόθηκαν δύο φορές & απλώς βγήκε σήμερα η φωτογραφία και με τον Κώστα Αγοραστό… τουτέστιν δόθηκε δύο φορές το ίδιο δελτίο Τύπου διότι ποιος τώρα να θυμάται τι έγινε προς 1,5 μήνα; Κάθε απάντηση δέκτη αλλά εάν πρόκειται για τα ίδια μπουφάν… παρακαλούνται οι ψηφοφόροι του κ. Αγοραστού που του ζητούν να μην τους εγκαταλείψει να μας κάνουν τη χάρη να το ξανασκεφτούν… Δεν αντέχεται τόση πολύ στιβαρή πολιτική ηγεσία…

Ακολουθεί το ρεπορτάζ απο το https://e-thessalia.gr/diakosia-isothermika-adiavrocha-mpoyfan-apo-tin-perifereia-stoys-pyrosvestes-tis-magnisias/ με το σημερινό δελτίο τύπου:

9η Απριλίου
22 Μαΐου
Το Δελτίο Τύπου στη σελίδα της Περιφέρειας

Διακόσια ισοθερμικά αδιάβροχα μπουφάν από την Περιφέρεια στους πυροσβέστες της Μαγνησίας

Διακόσια ισοθερμικά αδιάβροχα μπουφάν παρέδωσαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη στην Ένωση Πυροσβεστών Νομού Μαγνησίας.
«Παραδώσαμε, σήμερα, στους Πυροσβέστες στης Μαγνησίας 200 ισοθερμικά αδιάβροχα μπουφάν. Θέλουμε για άλλη μια φορά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος που επαγρυπνεί και παρεμβαίνει όποτε απαιτηθεί για την αντιμετώπιση δύσκολων και έκτακτων περιστατικών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.