Βόλος: Περιπέτεια για 20χρονη που εγκλωβίστηκε σε δέντρο! – Προσπαθούσε να μπει σπίτι της!

Ακροβάτισσα από ανάγκη, καθώς έχασε τα κλειδιά της και δεν είχε τρόπο να επιστρέψει στο διαμέρισμά της, έγινε μια 20χρονη Βολιώτισσα, και προκειμένου να μπει σε αυτό από το μπαλκόνι και για να το φθάσει σκαρφάλωσε σε νεραντζιά. Όμως ενώ βρισκόταν σε ύψος τριών μέτρων διαπίστωσε ότι ούτε στο μπαλκόνι μπορούσε να πλησιάσει, ούτε και να κατέβει από το δέντρο.

Κινητοποίηση χθες τα ξημερώματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για 20χρονη Βολιώτισσα, που ήταν εγκλωβισμένη σε νεραντζιά. Γειτόνισσα της κοπέλας κάλεσε σε βοήθεια, όταν αντελήφθη τι συμβαίνει. Η κοπέλα έβγαλε το βράδυ βόλτα τον σκύλο της, όμως στην επιστροφή για το σπίτι διαπίστωσε ότι της είχαν πέσει τα κλειδιά στο ασανσέρ. Λόγω του προχωρημένου της ώρας, καθώς ήταν γύρω στη 01:00, δεν μπορούσε να καλέσει σε βοήθεια ενοίκους της πολυκατοικίας. Ετσι αποφάσισε να μπει στο διαμέρισμά της στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο του Βόλου από το μπαλκόνι και για να το φθάσει ανέβηκε στη νεραντζιά. Μάλιστα στην προσπάθειά της να σκαρφαλώσει υπέστη εκδορές. Στο σημείο έσπευσαν για βοήθεια δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου με τέσσερις πυροσβέστες και ένα όχημα.

Οι πυροσβέστες κατέβασαν την κοπέλα στον ημιώροφο και στη συνέχεια τη βοήθησαν να κατέβει στο οδόστρωμα με σκάλα δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία της.

Πηγή:https://www.thessaliatv.gr/news/97484/bolos-peripeteia-gia-20xroni-pou-egklobistike-se-dentro–prospathouse-na-mpei-spiti-tis/#.X3QgonIb0qg.facebook