ΠΗΓΗ: https://www.larissanet.gr/2020/01/25/25000-evro-apo-ton-agorasto-stin-eleftheria-gia-imerologia/

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Τα ημερολόγια της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2020 έδωσε για εκτύπωση και φέτος με τις γνωστές διαδικασίες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στην εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας. Υπενθυμίζουμε πως το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι.

Η επιλογή του κ. Αγοραστού να ξοδέψει 25.000 συν ΦΠΑ για ημερολόγια, που δεν βλέπει κανείς!, ούτε στα ΜΜΕ δεν στέλνει, γίνεται πλέον …θεσμός!

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, που δεν βλέπει διακριτούς ρόλους ανάμεσα στο θεσμό που εκπροσωπεί και στο συγκεκριμένο ΜΜΕ, εκτός από την συνδιοργάνωση συνεδρίων με την Ελευθερία, «στηρίζει» την ίδια εφημερίδα και με εκτυπώσεις! Ακόμη και τα ημερολόγια της Περιφέρειας της δίνει!

Επιστροφή στην …κανονικότητα!

Τι προβλέπει το έργο

Βασικό αντικείμενο του έργου είναι η δημιουργία και εκτύπωση Ημερολογίων έτους 2020, στο πλαίσιο υλοποίησης Δράσης Προβολής και Δημοσιότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014 – 2020, με τις παρακάτω προδιαγραφές:

  • 2000 τεμάχια έντυπου ημερολογίου διαστάσεων 14Χ21 κλειστό, τύπου MOLESKINE σε χαρτί 80γρ. Σαμουά πολυτελείας άριστης ποιότητας , με σελιδοδείκτη. Εξώφυλλο από PU, χρώματος μαύρου, με στρογγυλεμένες γωνίες εκτυπωμένο με βαθυτυπία. Θα περιέχει 416 σελίδες γραφής ivory smoth με ψηφιακή εκτύπωση και με τιμή μονάδας 12,5 € πλέον του ΦΠΑ.
  • Τα ημερολόγια θα περιέχουν επίσης: 1. πρόγραμμα εβδομαδιαίο (7 ημέρες) με εορτολόγιο, ανά σελίδα αριστερή και γραμμές σημειώσεων ή κενό στις δεξιές αντίστοιχες σελίδες 2. σελίδες με κείμενα που θα χορηγηθούν από την Αναθέτουσα Αρχή, περίπου 12, ασπρόμαυρες και πολυχρωμίας 3. 12 σελίδες πολυχρωμίας, που θα χορηγηθούν από την Αναθέτουσα Αρχή 4. σήματα δημοσιότητας ΕΣΠΑ και ΠΕΠ Θεσσαλίας, όπως θα δοθούν από την Αναθέτουσα Αρχή, για ενσωμάτωση σε εσωτερικές σελίδες και εξώφυλλο Το έργο αφορά στο δημιουργικό, εκτύπωση, βιβλιοδεσία και παράδοση στην Αναθέτουσα Αρχή.

Δείτε την απόφαση του κ. Αγοραστού, όπως αυτή περιγράφεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Αναλυτικά το έργο ΕΔΩ