
Δυο ακόμη θάνατοι από κορωνοϊό σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στο Νοσοκομείο του Βόλου. Πρόκειται για μια γυναίκα 91 ετών και ένας 78χρονος, που κατέληξαν .
Στο θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται ένας ασθενής με κορωνοϊό, ενώ διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας covid παραμένουν δύο ασθενείς. Σταθερός είναι στο μεταξύ ο αριθμός νοσηλευομένων στις κλινικές covid. Στην Α’ Κλινική d νοσηλεύονται 33 ασθενείς και στη Β’ Κλινική 26 άτομα. Παράλληλα στην Παιδιατρική κλινική νοσηλεύεται ένα αγόρι 15 ετών ενώ μαζί του βρίσκεται ο 53χρονος πατέρας του, οι οποίο έχουν υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού και αναμένονται τα αποτελέσματα.
Στο μεταξύ τραγικό είναι το παιχνίδι που παίζει η μοίρα στην οικογένεια του 54χρονου, που αγνοείται από τις 11Ιανουαρίου, όταν εξαφανίστηκε μετά την καθημερινή επίσκεψη που έκανε επί εβδομάδες στο Νοσοκομείο για να επισκεφτεί την γυναίκα του που νοσηλευόταν εκίς με κορωνοϊό. Χθες η 40χρονη που ήταν αιμοκαθαρόμενη νεφροπαθής, κατέληξε αφήνοντας απαρηγόρητη την 19χρονη κόρη της που επέστρεψε από την Κύπρο για να είναι κοντά της και για να εντοπίσει τον 54χρονο πατέρα της που αγνοείται εδώ και 20 ημέρες. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 54χρονου Απόστολου Σαμπλίδη συνεχίζονται, ενώ έχει ενεργοποιηθεί και η «Γραμμή Ζωής». Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο μπουφάν με μαύρες ρίγες στα μανίκια, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έχει ύψος 1,70 μ., γαλαζοπράσινα μάτια και κανονικό βάρος. Όποιος γνωρίζει κάτι, πρέπει να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 ή με την Αστυνομία.
