Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024, η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου -η 7η συνολικά από το 2019-με πρωτοβουλία του15μελούς μαθητικού συμβουλίου και τη στήριξη της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας και την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γ. Ν. Βόλου.
Η Πρόεδρος, κ. Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ., επιθυμούν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες –τους μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς- που προσήλθαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 35 μονάδες (φιάλες) αίματος.
Επίσης, εκφράζουν τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες στην κ. Οικονόμου Αγορή-Διευθύντρια του 3ου ΕΠΑΛ για τη στήριξη που παρείχε στους μαθητές τους αλλά και την καλή συνεργασία με το Σύλλογό μας.
Όλοι οι εθελοντές αιμοδότες που προσέφεραν αίμα, χάρισαν χαμόγελα και ελπίδα σε 35 πάσχοντες συνανθρώπους μας, το καλύτερο δώρο αυτές τις γιορτινές μέρες.
Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!
Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΟΥΚΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΦΡΑΤΖΗ ΕΥΔΟΞΙΑ – ΕΙΡΗΝΗ