Ένα βήμα παραπέρα των καταγγελιών της γραπτής του δήλωσης (Διαβάστε ΕΔΩ: https://istigmes.com/epithesi-se-mitziko-apo-nasiopoulo-imeteroi-dyo-chronia-koroidias/) κατά του Δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικού, προχώρησε ο πρώην Αντιδήμαρχος Νοτιου Πηλίου Βαγγέλης Νασιόπουλος ο οποίος έγινε πιο συγκεκριμένος στις καταγγελίες του.
Ο κ. Νασιόπουλος κατήγγειλε τον Δήμαρχο, πως έχει έφεση ως πρακτική στις απευθείας αναθέσεις. Έκανε λόγο μεταξύ άλλων ότι με διαδικασίες Covid (!) παραχώρησε χωρίς δημοπρασία κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πλατεία των Μηλεών, ενώ κατήγγειλε ότι παρέλαβε έργο από εργολάβο χωρίς να γίνει το σύνολο του αντικειμένου του έργου προϋπολογισμού 100000. Παράλληλα κατήγγειλε τον κ. Μιτζικό ότι έχει σε αντίθεση με την προηγούμενη δημοτική αρχή, έχει κατατμίσει τις προμήθειες σε χαρτικά υλικά στις δημοτικές ενότητες του Δήμου, δίδοντας πολλές απευθείας αναθέσεις στην επιχείρηση του συζύγου της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κας Δ.Κολυνδρίνη, για να τα έχει καλά με την Περιφέρεια, με αποτέλεσμα οι εν λόγω αναθέσεις να προμηθεύουν τελικά σε ακριβότερος τιμές τα χαρτικά κ.α υλικά τον Δήμο. Ο κ. Νασιόπουλος περιέγραψε μια κατάσταση όπου οι απευθείας αναθέσεις έχουν παγιωθεί ως πρακτική στο Δήμο, επισημαίνοντας πως δημότες που έχουν υποστηρίξει την Δημοτική Αρχή εμφανίζονται πλέον ως εργολάβοι του Δήμου, όπου με απευθείας ας αναθέσεις ξαφνικά, έχουν μετατραπεί σε επαγγελματίες που μαζεύουν σκουπίδια κ.α υλικά.
Ο κ. Μιτζικός μολονότι αναζητήθηκε δεν ήταν εφικτό λόγω σύσκεψης όπως επικαλέστηκαν οι συνεργάτες του να απαντήσει στο πλαίσιο της ραδιοφωνικής εκπομπής Ουδέν Κρυπτόν του Ράδιο ΒΕΡΑ. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση του.
Ακούστε ΕΔΩ τον κ.Νασιόπουλο στην συνέντευξη του στο Ράδιο ΒΕΡΑ :

















