Στα ύψη προχθές Τετάρτη η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στη Μαγνησία, καταγράφοντας την υψηλότερη τιμή σε επίπεδο Θεσσαλίας και μία από τις υψηλότερες στη μέση πανελλαδική τιμή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης για προχθές Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου, πανελλαδικά, η μέση τιμή της αμόλυβδης 95 οκτ. διαμορφώθηκε στο 1,758 ευρώ, της αμόλυβδης 100 οκτ. στο 1,926 ευρώ, της super στο 1,880 ευρώ, στο diesel κίνησης στο 1,504 ευρώ, στο υγραέριο κίνησης (Autogas) στο 1,004 ευρώ και στο diesel θέρμανσης κατ’ οίκον στο 1,146 ευρώ.

Στη Μαγνησία ημέση τιμή της αμόλυβδης 95 οκτ. διαμορφώθηκε στο 1,812 ευρώ, της αμόλυβδης 100 οκτ. στο 1,978 ευρώ, στο diesel κίνησης η τιμή διαμορφώθηκε στο 1,542 ευρώ, στο υγραέριο κίνησης (Autogas) στο 1,010 ευρώ και στο diesel θέρμανσης κατ’ οίκον στο 1,225 ευρώ.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς νερό τα Κάτω Λεχώνια μέχρι το απόγευμα
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο η κηδεία του Μίλτου Λασκαρίδη -Θλίψη στον Αλμυρό