
Ο δήμαρχος Λαρισαίων σε δήλωση του για τον θάνατο του Γιάννη Φλώρου σημείωσε:
Η Λάρισα αποχαιρετάει με σεβασμό και εκτίμηση έναν σπουδαίο Άνθρωπο και Πολιτικό, τον Γιάννη Φλώρο.
Έναν άνθρωπο με λαμπρή πορεία στην πολιτική, μια προσωπικότητα με ευρύτατη αποδοχή από τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, για το ήθος, την απλότητα και την ανιδιοτέλειά του.
Ήταν πραγματικά ξεχωριστή η σχέση που είχε ο Γιάννης Φλώρος με τον κόσμο. Σχέση που οικοδόμησε όταν ακόμα ως νέος γιατρός, βρίσκονταν δίπλα στον συνάνθρωπο, όποτε τον καλούσε το καθήκον, με ανθρωπιά και ήθος , χωρίς ιδιοτέλεια και δεύτερες σκέψεις.
Βαθιά δημοκράτης πολιτικός, με αγώνες ιδιαίτερα στις δύσκολες περιόδους της ιστορίας του τόπου μας, βρίσκονταν επί σειρά ετών στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, τιμώντας έτσι τη διαρκή σχέση εμπιστοσύνης που είχε με τους πολίτες, ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ως υπουργός, ως πρώτος αιρετός νομάρχης, ως δημοτικός σύμβουλος της Λάρισας.
Με αισθήματα βαθιάς εκτίμησης, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
















