Ατύχημα είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι της και να χειρουργηθεί στην στο Νοσοκομείο του Βολου. Η πρώην υφυπουργος δημοσιοποίησεμε αναρτηση της την περιπετεια με την υγεία εκφράζοντας παραλληλα τις ευχαριστιες της στου γιατρούς και το προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής για την φροντίδα που της παρέχουν:

“Δυστυχώς το Σάββατο το απόγευμα είχα ένα μικρό ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστώ στο πόδι. Επρόκειτο τελικά για κάταγμα, για το οποίο αμέσως εξετάστηκα από τους γιατρούς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου. Εχθές υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και όλα βαίνουν καλώς.

Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω από καρδιάς το προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου, το οποίο μέσα σε ομολογουμένως, αντίξοες συνθήκες λειτουργεί με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση. Ευχαριστώ παράλληλα και όλους και όλες εσάς, που επικοινωνείτε μαζί μου για τα περαστικά!

Κοιτάμε μπροστά, η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, να είμαστε όλοι και όλες καλά.

Το γεγονός ότι θα μείνω για κάποιο διάστημα υποχρεωτικά σε ακινησία για την απαραίτητη αποθεραπεία, δε σημαίνει ότι θα σταματήσω να είμαι δίπλα σας.

Η επικοινωνία μας συνεχίζεται μέσω των γραφείων μου σε Βόλο και Αθήνα, το τηλέφωνο μου, καθώς και μέσα από τα social media.

Σας ευχαριστώ”

Προηγούμενο άρθροNo Burn: Αγοραστός και Κολυνδρίνη να πάψουν να συγκαλύπτουν την ΑΓΕΤ
Επόμενο άρθροΕπίθεση Δραμυτινού σε Ντόκο-Κολυνδρίνη για τις φώτο με τις καρέκλες