Πηγή video: radiovera.gr
Πηγή video: radiovera.gr

Διαστάσεις τραγωδίας με δύο νεκρούς, έναν 45χρονο κτηνοτρόφο στον Άγιο Γεώργιο Φερών και μια 65χρονη γυναίκα στο Χοροστάσι Αλμυρού λαμβάνουν οι δύο μεγάλες φωτιές στη Μαγνησία που έκαψαν, σπίτια, αποθήκες και επιχειρήσεις σε Βελεστίνο, Άγιο Γεώργιο, Σέσκλο και ΒΙΟΠΑ.

Ότι απέμεινε απο το τροχόσπιτο που βρήκε τραγικό θάνατο η 65χρονη γυναίκα

Η 65χρονη γυναίκα μάλιστα που είχε προβλήματα υγείας κάηκε λίγα μέτρα από την θάλασσα μέσα στο τροχόσπιτο που διέμενε με τον σύζυγο της, ο οποίος λίγα λεπτά πριν πρόλαβε να το εγκαταλείψει. Η μεγάλη φωτιά στον Αλμυρό έφτασε μέχρι τον προαύλιο χώρο της Sovel.

Στάχτες και αποκαΐδια στον Άγιο Γεώργιο

Ο 45χρονος που πήγε μαζί με τον αδερφό να σώσουν το κοπάδι τους, επιχείρησε να μεταφέρει τα ζωντανά πιο ψηλά από το μαντρί με αποτέλεσμα να τον προλάβει η φωτιά και να βρεθεί λίγο αργότερα απανθρακωμένος. Στιγμές αγωνίας πέρασαν οι κάτοικοι στον Άγιο Γεώργιο και στο Σέσκλο όπου η φωτιά πέρασε μέσα από τα σπίτια και τις αυλές τους, όπως και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο ΒΙΟΠΑ στον κόμβο του Σέσκλου όπου οι φλόγες έδειχναν με την βοήθεια των ισχυρών ανέμων ασταμάτητες.

Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζει με το επίκεντρο μα εινσι στην περιοχή του ΒΙΟΠΑ ενώ το 112 έστειλε μήνυμα πριν από λίγο στους κατοίκους σε Γλαφυρές Μελλισιάτικα, Φυτοκο να είνσι σε επιφυλακή προκειμένου να σκολουθησουν τις οδηγίες των αρχών.

Προηγούμενο άρθροΚαίγεται αποθήκη με πλαστικά – Ρύποι φονιάδες στη πόλη (vìdeo)
Επόμενο άρθρο“Κόλαση του Δάντη” – Κύμα αλληλεγγύης από τους Βολιώτες