Από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου ανακοινώθηκε την Πέμπτη ότι ελήφθησαν τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου των δειγματοληψιών πόσιμου νερού από το Π.Ε.Δ.Υ. Θεσσαλίας και του συνεργαζόμενου διαπιστευμένου εργαστηρίου, που αφορούν περιοχές του Δήμου.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, από τον έλεγχο προκύπτει η απαγόρευση χρήσης του νερού για ανθρώπινη χρήση, στην συνοικία Αγ. Παρασκευής Κοινότητας Ζαγοράς (δίκτυο Καρασμάνογλου) και στο κάτω δίκτυο Χορευτού καθώς εντοπίστηκαν υπερβάσεις κρίσιμων ποιοτικών παραμέτρων.

Προηγούμενο άρθροΕπιδείνωση καιρού με ισχυρές τοπικές βροχές και καταιγίδες και ενδεχόμενο χαλαζοπτώσεων
Επόμενο άρθροΣτην αντιπεριφερειάρχη κάτοικοι και επαγγελματίες των Αλυκών-«Γιατί δεν έχουμε πάρει ακόμη την αποζημίωση;»