ipie-epeidi-itan-stenachorimenos-poy-chorise-odigise-kai-katelixe-sto-aytoforo-1280389

Εικοσιπεντάχρονος αγρότης κατανάλωσε αλκοόλ το Σάββατο με φίλο του επειδή ήταν στεναχωρημένος που χώρισε με την κοπέλα του και οδήγησε σε κατάσταση μέθης το αυτοκίνητο του θείου του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε ποσοστό αλκοόλ που αντιστοιχεί σε 1,59 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα, με όριο τα 0,25.

Ο συλληφθείς δικάστηκε σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Η μητέρα του τόνισε στο δικαστήριο ότι είναι πολύ καλό παιδί και δεν έχει απασχολήσει ποτέ την οικογένειά του με παρόμοιες πράξεις.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. Είπε ότι ήπιε γρήγορα τρία με τέσσερα ποτά και βιάστηκε να επιστρέψει σπίτι του γιατί την επομένη δούλευε νωρίς. «Ηταν λάθος μου. Σίγουρα τα αντανακλαστικά μου ήταν «πεσμένα. Ημουν στεναχωρημένος», είπε,

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 μηνών με αναστολή τριετίας αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του σύννομου βίου.



Προηγούμενο άρθροΟι νέοι Αντιδήμαρχοι και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Επόμενο άρθροΝέες υπερβάσεις αιωρούμενων σωματιδίων PM10 στην περιοχή του Βόλου