Φωτιά από άγνωστη αιτία προκλήθηκε στις 13.35 σε αγροτική έκταση στην περιοχή “Κουκουλέϊκα” του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Στο σημείο της φωτιάς, βρέθηκε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, καθώς και κάτοικοι κι επιχείρησαν μαζί με επτά πυροσβεστικά οχήματα με 15 άνδρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου που έσπευσε προς ενίσχυση.

Η πυρκαγιά έκαψε ξερά χόρτα και τρία ελαιόδεντρα και τέθηκε υπό έλεγχο στις 4.00 το απόγευμα. Την επιχείρηση συντόνιζε ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργαλαστής, ενώ στο σημείο παραμένουν σε επιφυλακή πυροσβεστικά οχήματα προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν αναζωπύρωση της φωτιάς.



Προηγούμενο άρθροΚόκκινα δάνεια: Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Αρείου Πάγου για τους δανειολήπτες
Επόμενο άρθροΔημοσκόπηση Metron Analysis: Πρώτη με ανοδικές τάσεις η ΝΔ, δεύτερος ο Τσίπρας -Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της Καρυστιανού