Σοκ σε Σκόπελο και Σκιάθο – Έφυγε από τη ζωή μόλις 51 ετών η Κατερίνα Ταλαδιανού

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει σε Σκόπελο και Σκιάθο η είδηση του θανάτου της Κατερίνας Ταλαδιανού, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών, μετά από σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Η Κατερίνα Ταλαδιανού, με καταγωγή από τη Σκόπελο, ζούσε με την οικογένειά της στην Αθήνα. Ήταν παντρεμένη με τον Στάθη Τουρναβίτη, με καταγωγή από τη Σκιάθο, και μαζί είχαν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, αποκτώντας δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Μαρία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Skiathoslife.gr, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» στην Αθήνα.

Δυστυχώς, η μάχη που έδινε έμελλε να είναι άνιση και η 51χρονη έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 27 Αυγούστου, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους ανθρώπους που τη γνώριζαν.

Η είδηση της απώλειάς της έγινε γνωστή και στις δύο Βόρειες Σποράδες, καθώς η ίδια καταγόταν από τη Σκόπελο και ο σύζυγός της από τη Σκιάθο.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 11.30 και η ταφή στο Γ κοιμητήριο

Skiathoslife.gr



Προηγούμενο άρθροΑπορρίφθηκε αίτημα 70 πολιτών από τον Δήμο Βόλου να συζητηθεί το ζήτημα της καύσης σκουπιδιών – Η αιτιολογία