Ο Παρθενώνας και η Πανσέληνος αποτελούν ένα μαγικό σκηνικό και οι εικόνες που αποτυπώνουν το θέαμα κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Αυτή είναι η φωτογραφία φιγουράρει στον λογαριασμό του National Geographic και είναι σκέτη μαγεία. Το ιδιαίτερο, όμως, με αυτό το φεγγάρι είναι πως αποτελεί την τελευταία Πανσέληνο του 2018. Η συγκεκριμένη φωτογραφία έκλεψε τις εντυπώσεις, αποσπώντας πάνω από 1 εκατομμύριο likes, ενώ πολλοί δεν δίστασαν να παραδεχτούν πως η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου.

Πηγή:  National Geographic: Από την Ελλάδα η πιο viral εικόνα της χρονιάς -Πάνω από 1 εκατ. likes [εικόνα] | iefimerida.gr 

Η εντυπωσιακή φωτογραφία ανήκει στον βραβευμένο με Πούλιτζερ Ισραηλινό φωτογράφο, Muhammed Muheisen. Το καρέ ποσταρίστηκε σήμερα από το National Geographic, ωστόσο, τραβήχτηκε στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο Muheisen στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται ο τρόπος που τράβηξε τη φωτογραφία από μια ταράτσα της Αθήνας.

Πηγή:  Το National Georgaphic πόσταρε την τελευταία πανσέληνο του 2018 -Δίπλα στον Παρθενώνα [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθρο«Πάρτι» στο Twitter με τα… εγκαίνια στο μετρό Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΣε Παι­δεία και Υγεία το 51% του προ­ϋ­πο­λο­γι­σμούστην Κούβα