Σε σχόλιο του ο Ιάσονας Αποστολάκης σημειώνει στη σελίδα του στο FB:

“Μπορεί να μην βρήκε ως τώρα τον λόγο να παρέμβει ως πρόεδρος ΔΣ για τις περικοπές στην χρηματοδότηση των Δήμων, για την ελλιπή στήριξη των Δήμων από το κράτος στην εποχή της πανδημίας, για τις υποδομές που ακόμα δεν έχει ο Βόλος και τα υπουργεία μας κοροϊδεύουν, να μην θεωρεί πως πρέπει να τοποθετηθεί για την αέρια ρύπανση που μας πνίγει, να μην τον ενοχλεί η κατάντια του νοσοκομείου.

Μπορεί ως ιατρός (του νοσοκομείου κιόλας) να αρνήθηκε έστω να συζητηθεί ψήφισμα στήριξης στα αιτήματα των υγειονομικών!!

Όμως δεν βαριέσαι. Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση μετά από καιρό, σε μορφή άρθρου κιόλας, είναι μια παρέμβαση τομή στα κοινά της πόλης. Διότι αν δεν είναι θέμα η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και η επίθεση στον Ολ. Βόλου από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αυτό που έχει αξία τότε ποιο θέμα είναι;

Όχι, μπράβο μας!”



Προηγούμενο άρθροΤο Πανθεσσαλικό ως πρόκληση αλλά & πιθανή θηλιά στο λαιμό του Δήμου
Επόμενο άρθροΚ.Γουργουλιάνης: Το εμβόλιο είναι ασφαλές – Με ξεπερνούν οι απόψεις της Περιφέρειας για τις μετρήσεις (ηχητικό)