Δικηγορικός Σύλλογος: Βανδαλισμός από αρνητές της Δικαιοσύνης

Επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου πραγματοποίησαν χθες βράδυ άγνωστοι δράστες, οι οποίοι πέταξαν μπογιές στην κεντρική πρόσοψη του κτιρίου. Στην εξωτερική είσοδο των δικαστηρίων υπάρχουν κάμερες που πιθανότατα κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών, ενώ όλα δείχνουν πως η επίθεση συνδέεται με τις διαμαρτυρίες στην υπόθεση Κουφοντίνα.

Με δήλωσή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρ. Στρατηγόπουλος καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τον χθεσινό βανδαλισμό του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, ως ενέργεια που αφενός στρέφεται κατά της λειτουργίας της Δικαιοσύνης και επιχειρεί (ατελέσφορα) την απαξίωση και τον εκφοβισμό της, αφετέρου προσβάλει και υποβαθμίζει τον δημόσιο χώρο, σε ένα κτήριο υψηλού συμβολισμού για την πόλη και τους πολίτες του Βόλου.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου δηλώνει ότι, σε συνεργασία με την Διοίκηση του Πρωτοδικείου Βόλου, θα συμβάλει στην άμεση και πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι αρνητές της Δικαιοσύνης, στο κτήριο σύμβολο της έννοιας αυτής στην πόλη μας.

Φωτο: e-thessalia.gr

Προηγούμενο άρθροΕπιστρέφει από σήμερα το «Εξπρές Σκιάθος»
Επόμενο άρθροΟ Δήμαρχος Ζαγοράς για τους Γ.Στάμο- Ν.Καλλέ