Η πρώτη σύμβαση που θα υπογράψω ως Δήμαρχος θα είναι του Δήμου Βόλου με το Πανεπιστήμιο . Θα επενδύσουμε στις επιστημονικές δυνατότητες του ιδρύματος, οι οποίες θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση αναγκών της πόλης σε όλους τους τομείς».
Την πρόθεσή του, αυτή τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δημ. Παπαδούλης, στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήση Μαμούρη, τον οποίον επισκέφθηκε μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στην Πρυτανεία του ιδρύματος.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου υπενθύμισε πως ο νυν δήμαρχος κράτησε εχθρική στάση προς το Πανεπιστήμιο, φοβούμενος μήπως ο Βόλος γίνει… Πανεπιστημιούπολη.
«Ο Βόλος είναι Πανεπιστημιούπολη και στόχος μας είναι να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, ώστε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας να αποτελέσει το μεγάλο σύμμαχο της πόλης», είπε ο Απόστολος Δημ. Παπαδούλης και συμπλήρωσε πως με τη βοήθειά του ιδρύματος, θα γίνει δυνατή η δημιουργία κέντρου Διοίκησης της καθημερινότητας της πόλης, το οποίο θα βοηθά τον πολίτη να συμμετέχει ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων του.
Τον υπ. Δήμαρχο Βόλου συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Χούστης Ηλίας, Λόης Αθανάσιος, Κουτσελίνης Αλέκος, Κούριας Σπύρος, Πρίγκου Ματίνα, Κιντά Ιωάννα.

Προηγούμενο άρθροΜαγική η κιθαριστική βραδιά(video)
Επόμενο άρθροSuccess Stories Ζέττα Μακρή: Εκ βαθέων για όλα