Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου ένας 67χρονος άντρας από τον Αλμυρό, ο οποίος, σήμερα  (7-11-2019) το μεσημέρι, αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, όταν μετέβησαν στο σπίτι που νοικιάζει και διαμένει μαζί με την κατάκοιτη σύζυγό του, δύο δικαστικοί επιμελητές για να εφαρμόσουν απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλμυρού, με την οποία υποχρεώνονταν το ζευγάρι σε έξωση.

Ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, ο άντρας ήταν αρχικά συνεργάσιμος και άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του. Στη συνέχεια ωστόσο άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα οι δικαστικοί επιμελητές να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Κάποια στιγμή, ο 67χρονος, μετέβη στην τουαλέτα που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του σπιτιού και με μαχαίρι που είχε μαζί του κατάφερε τραύματα στον εαυτό του, στη δεξιά κοιλιακή χώρα.

Άμεσα ενημερώθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, εκτός κινδύνου. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.

ΠΗΓΗ: https://volos.ert.gr/blog/2019/11/07/almyros-toy-anakoinosan-exosi-ki-aytotraymatistike-me-machairi/