Θα υπάρξει διακοπή εργασιών στο κέντρο της πόλης λόγω Πάσχα – Στα κάγκελα πολίτες και καταστηματάρχες – Δηλώσεις Μπέου μετά ένα μήνα από το χάος για το οποίο λέει ότι δεν φταίει, αλλά καταγγέλει

Η δήλωση του Δημάρχου Βόλου:

Απαράδεκτη η κατάσταση με τις εργασίες για την εγκατάσταση οπτικών ινών στην πόλη. Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Εχουμε τέσσερις εταιρείες με συνεργεία και κάθε μία κάνει τη δική της τομή για να περάσει το δίκτυό της. Σε οποιοδήποτε κράτος κι αν γινόταν το έργο, θα γινόταν μία τομή κι εκεί θα περνούσαν και τα τέσσερα δίκτυα. Εργο που θα μπορούσε να κοστίσει 10 ευρώ, κοστίζει 40 ευρώ. Αλλά τι τους νοιάζει; Δικά τους είναι; Δεν υπάρχει κοινή λογική και ταλαιπωρείται ο κόσμος.Το έργο είναι αναγκαίο κακό. Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο που ταλαιπωρείται κι ας μην φταίω. Εμείς ως Δήμος είμαστε από πάνω και πιέζουμε. Αυτό που καταφέραμε είναι να έχουν φύγει τα συνεργεία από το κέντρο της πόλης, από Ιάσονος έως και Αναλήψεως, δηλαδή, έως τέλος Μαΐου.

Για το Πάσχα θα σταματήσουν ώστε συνεργεία του Δήμου να μπουν και να καθαρίσουν την πόλη ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα για τις γιορτές.Το έργο της ολικής αποκατάστασης του οδοστρώματος, με το κονδύλι των 10 εκατ. ευρώ που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Βόλου, θα ξεκινήσει από αρχές Σεπτεμβρίου.



Προηγούμενο άρθροΚάθειρξη 10 ετών στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για τα «45άρια» στην πρώην Νομαρχία Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΜετά το Πάσχα σε κυκλοφορία η νέα γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα του Υπουργείου Υποδομών