Σήμερα, στις 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε βράβευση από τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Ευάγγελο Χατζηκυριάκο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Συντήρησης Πρασίνου, κ. Λεωνίδα Βούλγαρη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Δάσους Κουρί, κ. Ιωάννη Δεληζήση, προς την ομάδα κοριτσιών βόλεϊ του Γενικού Λυκείου Αλμυρού και τον Γυμναστή τους κ. Σπύρο Μάμαλη, που κατάφεραν και κατέκτησαν την 1η θέση στους σχολικούς αγώνες Μαγνησίας και την 2η στους τελικούς αγώνες Θεσσαλίας.

Επίσης, τιμητικό βραβείο δόθηκε για την παρουσία του στον αθλητικό χώρο και τις διακρίσεις του σε Πανελλήνιο επίπεδο στο άλμα εις ύψος, στον Σταύρο Κοντοβά.

Πριν την απονομή των βραβείων, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα παιδιά για την συγκίνηση που προσφέρουν σε όλους μας όχι μόνο για την νίκη τους αλλά πρωτίστως για την συμμετοχή τους και την παρουσία τους στον αθλητικό χώρο. Τόνισε ότι η δραστηριοποίηση στον αθλητισμό από την ηλικία αυτή αποτελεί το πρώτο βάπτισμα συμμετοχής στα κοινά του τόπου και συντελούν στην ανάδειξή του. Με τον τρόπο αυτό διαχέεται το μήνυμα της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της υγειούς ανάπτυξης της προσωπικότητας και της ευγενούς άμιλλας. Επίσης, προέτρεψε τα παιδιά να συνεχίσουν και στο μέλλον να λειτουργούν ως ενεργοί πολίτες και να συνδυάζουν την αθλητική στάση ζωής με το ήθος τους.

Προηγούμενο άρθροΈρευνα: Απρόσμενη δράση από το εμβόλιο της γρίπης – Πώς βοηθά με τον κορωνοϊό
Επόμενο άρθροΣκιάθος: Ολοκληρώθηκε το επιστημονικό συμπόσιο της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ για τον Παπαδιαμάντη