Σε μία άκρως λαμπερή, τιμητική βραδιά εξελίχθηκε η χθεσινή στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο InterContinental Athenaeum όπου διεξήχθησαν τα 9α Greek Ηospitality Αwards 2023.

Ρεπορτάζ : Νίκος Τζούμας

Τα Greek Hospitality Awards, ο πλέον καταξιωμένος θεσμός επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας, πραγματοποιήθηκαν, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.  Η λαμπρή τελετή #grha23, με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Ο Δήμος Σκιάθου και ο Δήμαρχος του νησιού κ. Θοδωρής Τζούμας παρέλαβε το βραβείο, που αποτελεί τιμητική διάκριση για την φιλοξενία και το επιπέδο αυτής στο νησί της Σκιάθου για τους επισκέπτες, από τον Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο κ. Τζούμας με αφορμή την παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών και πρώην Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που είχαν μέσα από δύσκολες συνθήκες, ενώ έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως το συγκεκριμένο βραβείο ανήκει στους κατοίκους και όσους εμπλέκονται με τον τουρισμό στο νησί.

Εκτός του κ. Σταϊκούρα την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους o Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Χάρης Θεοχάρης, η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Ελενα Ράπτη και άνθρωποι του Τουρισμού ενώ από το Δήμο Σκιάθου εκτός του Δημάρχου του νησιού στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Δημοσίων Σχέσεων κ. Διαμαντής Μαθηνός, η κα Αριστέα Δερβένη, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του συντοπίτη Σκιαθίτη κ. Λευτέρη Βιολέττα Group Development Directon στέλεχος του Ομίλου EthosGroup στον οποίο ανήκει η διοργανώτρια εταιρεία.

Την βραδιά παρουσίασαν η κα Μαρία Νικόλτσιου Παρουσιάστρια – Δημοσιογράφος,   ALPHA TV – TALK RADIO 989 και ο Χάρης Ντιγριντάκης Οικονομικός Συντάκτης TALK RADIO 989, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, TOURISMTODAY.GR

Πηγή: skiathoslife.gr

Προηγούμενο άρθροΚουρέτας: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – Μας αξίζει ένα ασφαλέστερο και καλύτερο αύριο της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθροΣ. Κασσελάκης: Η αποκάλυψη για τον γάμο του στη Νέα Υόρκη (video)