Πρώτη δύναμη  με αυτοδυναμία αναδείχτηκε στο Εργατικό Κέντρο Βόλου  η ΠΑΣΚΕ, ενώ στη δεύτερη θέση κατέλαβε η ΔΑΣ, αφήνοντας στην τρίτη θέση τη ΔΑΚΕ που μένει χωρίς εκπρόσωπο στη ΓΣΕΕ. Στη νέα Διοίκηση η ΠΑΣΚΕ καταλαμβάνει 11 από τις 21 έδρες, η ΔΑΣ έξι και η ΔΑΚΕ τέσσερις.

Το Δεκτιο Τύπου που εκδόθηκε αναφέρει ότι «με την ανάδειξη νέας Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ, «έπεσε» σήμερα η «αυλαία» των εκλογο-απολογιστικών εργασιών του 21ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου.
Οι αρχαιρεσίες (μέλη Εφορευτικής Επιτροπής οι κ.κ. Τσιαμπάος Γέωργ., Νταφόπουλος Γεώργ., Χατζηβασιλείου Γεώργ., Ιωαννίδου Στυλιανή και Δήμου Στέφ.) διενεργήθηκαν από τις 11:00 έως 19:00 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου και εγγεγραμμένοι για να ψηφίσουν ήταν 66 αντιπρόσωποι.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και επί 66 ψηφισάντων, υπέρ της ΠΑΣΚΕ ψήφισαν 35 αντιπρόσωποι, υπέρ της ΔΑΣ 17, υπέρ της ΔΑΚΕ 13, ενώ βρέθηκε και ένα (1) λευκό ψηφοδέλτιο.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΣΕΕ:
Ψήφισαν 48. Υπέρ της ΠΑΣΚΕ 29 (εκλέγει δύο αντιπροσώπους), υπέρ της ΔΑΣ 12 (εκλέγει έναν αντιπρόσωπο), υπέρ της ΔΑΚΕ 7 (δεν εκλέγει αντιπρόσωπο).

Μετά και τα παραπάνω αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η ΠΑΣΚΕ εξασφαλίζει 11 από τις 21 έδρες της νέας Διοίκησης του ΕΚΒ, η ΔΑΣ έξι και η ΔΑΚΕ τέσσερις.
Για την εξελεγκτική επιτροπή η ΠΑΣΚΕ εκλέγει τρεις θέσεις και από μία ΔΑΣ και ΔΑΚΕ. 

Προηγούμενο άρθροΠανελλήνια Διάκριση για τον Υποψήφιο Διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Γιώργο Πρώια
Επόμενο άρθροΗ Βολιώτικη Χορωδία & των Εκπαιδευτικών στην Τρίπολη για το Φεστιβάλ-Αφιέρωμα στον Ν.Γκάτσο