
Στον καλό μισθό του Διευθύνοντα Συμβούλου τον οποιο καλοέβλεπε, αποδίδει την παραίτηση της Βίκυς Μήτρου από την προεδρία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, ο Προεδρος του Επιμελητηρίου και μέλος ου Δ Σ του ΟΛΒ Αρ. Μπασδάνης, στηριζοντας στην πραγματικότη τον Σωκράτη Αναγνώστου.
Σε ραδιοφωικες του δηλωσεις -Ράδιο ΕΝΑ- ο κ. Μπασδάνης υποστήριξε πως η κ. Μήτρου επιδίωκε να καταλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, που αμείβεται με έναν σοβαρό μισθό, όπως είπε, σε αντίθεση με τη θέση του προέδρου που έχει χαμηλή αποζημίωση.
«Δεν βλέπω άλλο κίνητρο πίσω από την παραίτησή της» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπασδάνης προσθέτοντας πως ε ότι υπήρξε λάθος μεθόδευση που έφερε το αποτέλεσμα της παραίτησης. Παράλληλα χαρακτήρισε έωλες και χωρίς περιεχόμενο τις καταγγελίες της Βίκυς Μήτρου για αργομισθίες και αλλά τυχερά, σημειώνοντας ότι θα έπρεπε να είχε απευθυνθεί στη Γενική Συνέλευση του ΤΑΙΠΕΔ ή στο Δ.Σ. του ΟΛΒ.
