Ενημέρωση του βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα

ΕΑΚ -Αδέσποτα στον Αλμυρό – Πυροπροστασία στο Ν.Πήλιο

Όπως ενημέρωσε τον βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, υπέγραψε σήμερα τη  χρηματοδότηση σημαντικών έργων για τον Νομό Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών υπέγραψε κονδύλια ύψους 600.000 ευρώ προς το ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου για έργα βελτίωσης του ΕΑΚ. Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από τον Δήμο Βόλου και το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και ο προϋπολογισμός του αγγίζει το 1.700.000 ευρώ.

Επίσης, ο κ. Πέτσας υπέγραψε απόφαση χρηματοδότησης ύψους 372.000 ευρώ του Δήμου  Αλμυρού για την εφαρμογή προγράμματος για αδέσποτα ζώα. Επιπλέον, υπέγραψε  κονδύλια 54.000 ευρώ για το πρόγραμμα πυροπροστασίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα για την προώθηση και χρηματοδότηση των συγκεκριμένων σημαντικών έργων για τη Μαγνησία.

Προηγούμενο άρθροΑ.Μεϊκόπουλος: Να ενισχύσει το ΥΠ.ΟΙΚ τα προσφυγικά σωματεία της χώρας λόγω απώλειας εσόδων από την πανδημία
Επόμενο άρθροΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ Οι ‘’επικοινωνισμοί’’ τελείωσαν για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Από εδώ και πέρα θα αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα.’’