Για ανικανότητα της δημοτικής αρχής έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΙΣΜ

Για ανικανότητα της δημοτικής αρχής να ενημερώσει τους δημότες ακόμη και στο μείζον ζήτημα του νερού έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμμαχία για τον Βόλο» κ. Χρήστος Βενέτης, μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Δημήτρη Καρεκλίδη, στρέφοντας τα βέλη του στον Αχ. Μπέο και λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Δήμαρχος μας έταξε Μονακό αλλά μας έκανε Κένυα με αυτόν φύλαρχο!

« Στην Αφρική που δεν έχουν καθόλου νερό με αυτό πλένονται. Ο Δήμαρχος θέλει να μας κάνει Αφρική. Μας υποσχέθηκε Μονακό αλλά μάλλον Κένυα γινόμαστε και να τον έχουμε και φύλαρχο. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει απαντήσει σε τίποτα. Βγάζει κραυγές, χαρακτηρισμούς και επί της ουσίας σε κανέναν δεν απαντάει. Ούτε εάν έκανε μετρήσεις, ποιες είναι αυτές, μόνο βρίζει», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Τόνισε πως ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας δεν κάνει αντιπολίτευση στη δημοτική αρχή και είναι παρών σε ότι χρειαστεί. Άλλωστε εθελοντές ιατροί του Συλλόγου έχουν βγει μπροστά και μπορούν να δώσουν ιατρικές συμβουλές ή και ιατρική βοήθεια δωρεάν σε ανθρώπους που δεν μπορούν να μετακινηθούν λόγω των καταστροφών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 24210 25297 για περισσότερες πληροφορίες.

Σε ότι αφορά δε την ενημέρωση του Δημάρχου, η οποία γίνεται μέσω facebook ο κ. Βενέτης επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «ο Δήμαρχος Βόλου είναι διαβόητος, δηλαδή είναι γνωστός για κακά πράγματα, τον θρέφει η δημοσιότητα και αυτό είναι που του δίνει δύναμη. Εάν δεν μιλούσε στα ΜΜΕ κανένας δεν θα ασχολούνταν μαζί του και ξέρει να προκαλεί τη δημοσιότητα είτε βρίζοντας, είτε λέγοντας χαζομάρες, ηλιθιότητες, αλλά τραβά το ενδιαφέρον κι έτσι είναι στην επικαιρότητα. Είπε στην Αν. Υπουργό, επειδή την λένε Αγαπηδάκη  ότι είναι για αγάπες. Ένας λογικός άνθρωπος τι να πει γι’ αυτό; Μια βλακεία και μισή είπε. Δείχνει το ποιόν του χαρακτήρα του.

Έχει κουράσει και δεν έχει καμία ουσία. Δεν έχει μια προγραμματική δήλωση, το πρόγραμμα είναι Πάολα και Φουρέιρα. Απέδειξε την ανικανότητά του. Μας έκαψε και μας έπνιξε. Τι άλλο να μας κάνει; Και αυτό να γυρνάς από γειτονιά σε γειτονιά με μια κάμερα, να λες ότι πετάω νερό με κουβάδες ή ότι πιάνω το φτυάρι κτλ και να λες ότι κάνεις πολιτική, με ξεπερνάει. Βέβαια δεν είναι ο μοναδικός που το κάνει. Υπάρχουν κι άλλοι. Αλλά αυτό δεν είναι πολιτική. Εδώ το μετεωρολογικό δελτίο έχει προοδεύει με δορυφόρους κτλ και μπορείς να κάνεις πρόβλεψη για όλο τον χρόνο κι εδώ ερχόταν καταιγίδα και λέγαμε ότι ο Δήμαρχος έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας και δεν θα πιάσει στον Βόλο. Ζούμε σαν να είμαστε στην Αφρική του 1800, όχι στη σύγχρονη Αφρική, με φύλαρχο», κατέληξε ο κ. Βενέτης.

Απόδοση ραδιοφωνικής συνέντευξης: Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

ΠΗΓΗ: https://magnesianews.gr/slider/christos-venetis-o-dimarchos-mas-etaxe-monako-kai-mas-ekane-kenya-me-ayton-fylarcho.html

Προηγούμενο άρθροΠεζοναύτης από τον Βόλο ξάπλωσε στις λάσπες για να περάσει από πάνω του ηλικιωμένη
Επόμενο άρθροΖ. Μακρή: «Άμεση ανταπόκριση της ΑΧΕΠΑ Ελλάδας στο αίτημα για βοήθεια στα σχολεία της Θεσσαλίας»