Πέτσας σε Λιούπη: Γρήγορα η χρηματοδότηση των αποκαταστάσεων στους πληγέντες Δήμους της Μαγνησίας
Ξεκινούν από αύριο Τρίτη, οι επισημάνσεις των ζημιωθεισών καλλιεργειών από τον ΕΛΓΑ

Γρήγορα θα δοθεί η χρηματοδότηση για τις αποκαταστάσεις στους πληγέντες, από την “Αθηνά”, Δήμους της Μαγνησίας μετέφερε ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας στον Βουλευτή Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιο Λιούπη, σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλευτή ωστόσο οι καταγγελίες του δημάρχου Ζαγοράς κ. Κουτσάφτη αναφέρουν πως οι πληγέντες από τις ζημιές του 2018 δεν έχουν λάβει ακόμη ούτε ένα ευρώ.
Ο Βουλευτής συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών και του μετέφερε την κατάσταση, που επικράτησε στη Μαγνησία, μετά το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, που έπληξε πολλές περιοχές στους Δήμους Ζαγοράς- Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Ρήγα Φεραίου και στις Βόρειες Σποράδες , με αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιών σε καλλιέργειες, υποδομές και κυρίως στην αγροτική οδοποιία.
Ο κ. Πέτσας ανέφερε στον κ. Λιούπη, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του βουλευτή,  πως γρήγορα θα ξεκινήσει η ροή της χρηματοδότησης για παρεμβάσεις και έργα αποκατάστασης στους πληγέντες Δήμους της Μαγνησίας.
Ακόμη ο κ. Λιούπης επικοινώνησε και με τον προϊστάμενο του τοπικού υποκαταστήματος ΕΛΓΑ κ. Μιχάλη Λιόντο και ενημερώθηκε, πως από αύριο Τρίτη 12 Οκτωβρίου, η υπηρεσία, με επικεφαλής τον Επόπτη Μαγνησίας κ. Σπύρο Σπυρόπουλο, θα βρεθεί σταδιακά, σε όλες τις ζημιωθείσες περιοχές του Νομού Μαγνησίας, για την επισήμανση των ζημιών.