Διακόπηκε πριν ουσιαστικά αρχίσει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, εν μέσω αντιδράσεων και συνθημάτων.  Παρά την αρχική διακοπή 15 λεπτών που είχε ανακοινωθεί από τον πρόεδρο του Δ.Σ.  Θάνο Θεοδώρου, οι εντάσεις συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά η συνεδρίαση.  Τον λόγο πάντως πρόλαβε να πάρει ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος που ανέφερε: “Εδώ είναι δημοτικό συμβούλιο” ενώ απευθυνόμενος σε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης τους κάλεσε να συμβάλουν ώστε να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση. 

Τόνισε ότι στην αίθουσα δεν υπάρχουν μπράβοι απευθυνόμενος σε αναφορά του επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Ριζόπουλου.  “Δεν ξέρω πως τους ονόμασες.  Όλοι εδώ μέσα είναι πολίτες. Και όλοι οι πολίτες είναι ίσοι. Δεν επιτρέπονται ντουντούκες. Εδώ είμαστε για να αποφασίζουμε για την πόλη”

Μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου και άλλων συλλογικοτήτων συγκεντρώθηκαν πρώτα έξω από το δημαρχείο και στη συνέχεια πέρασαν στον χώρο της συνεδρίασης, όπου πραγματοποίησαν διαμαρτυρία για τον ξυλοδαρμό του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας, Κώστα Γαργάλα που προηγήθηκε την Παρασκευή. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά της δημοτικής αρχής, όπως «έξω η μαφία από την πόλη». Στη συνέχεια ο δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, τους απάντησε: «δηλαδή 100 μπαχαλάκηδες είστε στον Βόλο;»

Στις 14:27, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Θάνος Θεοδώρου, αναγκάστηκε να διακόψει για ένα τέταρτο τη συνεδρίαση, ωστόσο με το πέρας του διαλείμματος, τα πνεύματα δεν… καταλάγιασαν, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση. Με την αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων τα γιουχαϊσματα συνεχίστηκαν. Από τους λίγους που παρέμειναν στην αίθουσα, ήταν και ο Κώστας Γαργάλας, ο οποίος απευθύνθηκε προς τους παρευρισκόμενους και τους κατήγγειλε πως ο δήμαρχος Βόλου του είπε: «εσύ δεν βάζεις μυαλό». Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου, Απόστολος Ριζόπουλος, έστειλε το μήνυμα πως η «τρομοκρατία δεν θα περάσει». Στη συνέχεια η αίθουσα εκκενώθηκε πλήρως.

Προηγούμενο άρθροΠροκαταρκτική εξέταση απο την Εισαγγελία για την υπόθεση Γαργάλα
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ο μαθητής που έδειρε συνομήλικό του στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου