Σε γραπτή του δήλωση για τις ευρωεκλογές ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Λαμπρινίδης αναφέρει:

Αύριο, οι πολίτες σε όλη την Ευρώπη καλούνται να ψηφίσουν και να στείλουν εκείνους που θα τους εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η Ευρώπη είναι για μας πεδίο αγώνων και πρωτοβουλιών. Διεκδικούμε περισσότερα δικαιώματα, στήριξη των συμφερόντων του Κόσμου της Εργασίας και του Πολιτισμού. Με πρώτο και κύριο την Ειρήνη, αυτά πρέπει να ενισχυθούν και με την ψήφο των Ελλήνων Πολιτών.
Το δικαίωμα αυτό δεν το χαρίζουμε στις άστοχες φωνές της αποχής, δεν το ακυρώνουμε ενισχύοντας τις ακραίες δυνάμεις της ακροδεξιάς και της οπισθοδρόμησης.
Αύριο, στηρίζουμε και δυναμώνουμε την Εναλλακτική πρόταση προόδου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Στην Μαγνησία και την Θεσσαλία, οι λόγοι είναι πολύ περισσότεροι και ιδιαίτεροι για ένα σαφές πολιτικό μήνυμα, μετά την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Περιφέρειά μας, με τις συγκεκριμένες Κυβερνητικές ευθύνες, αλλά και την αναγκαιότητα να δούμε το μέλλον μας, άρρηκτα δεμένο με την Ευρώπη των Περιφερειών.
Με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο χέρι, δίνουμε το μήνυμα και ενισχύουμε την προοπτική της Προοδευτικής Συνεργασίας, που από την Δευτέρα θα αποτελέσει τον Ισχυρό και Ικανό πόλο, απέναντι στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, απέναντι στις Συντηρητικές δυνάμεις της Ευρώπης.
Αύριο , Δίνουμε Δύναμη στην Προοπτική.

Προηγούμενο άρθροΣυλλήψεις για κλοπή ναρκωτικά & ηχορύπανσης
Επόμενο άρθροΓ.ΠΑΠΑΔΑΜ: ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ