Η πραγματικότητα και τα λόγια διαφέρουν  

Να λείπει το βύσσινο… Θα ψηφίσουν δηλ, Νάνο, Παπαδούλη, Νάνσυ ή Αποστολάκη  οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής στο Βόλο; Η δήλωση ξεκάρφωμα του βουλευτή Ηλιόπουλου  για την εκλογική συμπεριφορά των ψηφοφόρων της στον Δήμο Βόλου τάχα «κατά συνείδηση», τα λέει όλα… δείχνει την δύσκολη πολιτικά θεση στην οποία έχει περιέλθει ο Μπέος, από την στήριξη -όχι μόνον  σήμερα- που δέχεται… Αφού δεν στηρίζουν Μπέο γιατί δεν κατεβάζουν δικό τους ψηφοδέλτιο; 
“Επειδή πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για δήθεν στήριξη υποψηφίων Δημάρχων στον Δήμο Βόλου και σε άλλους Δήμους του Νομού μας, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ θα στηρίξει κανέναν υποψήφιο στους Δήμους της Μαγνησίας. Οι φίλοι το κόμματος θα επιλέξουν κατά συνείδηση ποιος θα διοικήσει τον Δήμο τους” αναφέρει, σε ανακοίνωση του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας, κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Όπως επισημαίνει “Πολύς ντόρος γίνεται επίσης τα τελευταία πέντε χρόνια για δήθεν συνεργασία Χρυσής Αυγής και Αχιλλέα Μπέου. Θα ήθελα να αναζητήσετε μία φωτογραφία που να βρίσκομαι εγώ και ο κ. Μπέος στον ίδιο χώρο. Έστω και μία φωτογραφία. Δε θα βρείτε ούτε μία. Ξέρετε γιατί; Διότι εδώ και πέντε χρόνια, ποτέ δε μας έχει προσκαλέσει σε καμία επίσημη εκδήλωση του Δήμου Βόλου. Ούτε καν σε εγκαίνια ενός κατσικόδρομου στην Κάτω Ραχούλα. Είμαστε αποκλεισμένοι και από τον Δήμο Βόλου. Δεν έχει μολυνθεί από την «ασθένεια» της Χρυσής Αυγής ούτε ο κ. Μπέος. Μην ανησυχείτε!

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και σε αυτόν τον καλό Αγώνα καλεί τους πολίτες της Μαγνησίας και ολόκληρης της Ελλάδος να σταθούν στον πλευρό της”.

Προηγούμενο άρθροΗ Ζέττα και οι άλλοι…
Επόμενο άρθροΟι πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία