Συνέχεια στο έργο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το οποίο έχει μεταμορφώσει αρκετές υπηρεσίες, θα δώσει ο νέος υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής, θα τρέξουμε αυτά που έχουν ήδη προωθηθεί και θα προχωρήσουμε αυτά που έχουν προωθηθεί και βέβαια να δούμε και καινούργιους τομείς, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, νέες προκλήσεις, όπως η κυβερνοασφάλεια και πώς θα μπορέσουμε να θωρακιστούμε συνολικότερα, οι μεταβιβάσεις ακινήτων.

«Θεωρώ ότι την Κυριακή που πέρασε οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με τον πιο εμφατικό τρόπο μάς ζήτησαν να προχωρήσουμε γρήγορα, σταθερά, τολμηρά μπροστά. Και πρέπει να το κάνουμε αυτό περισσότερο σε ένα υπουργείο που τα προηγούμενα χρόνια έδειξε ότι πραγματικά είναι μια άλλη η Ελλάδα που θέλουμε, μια Ελλάδα πιο σύγχρονη πιο αποτελεσματική με λιγότερη διαδικασία, λιγότερη ταλαιπωρία για τους πολίτες» τόνισε ο νέος υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, η οποία όπως είπε χαριτολογώντας «είναι μάλλον η πιο δημοφιλής τελετή με τόσο κόσμο, βέβαια βοήθησαν λίγο και τα Τρίκαλα».

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΜαθήτρια του “Άξιον Εστί” θα φοιτήσει στο Anatolia College με πλήρη υποτροφία
Επόμενο άρθροΣκόπελος: 8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Διαμαντής Παλαιολόγος”