Η πρώτη ολομέλεια σε επίπεδο Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, έλαβε χώρα χθες Δευτέρα 10.10.2022 στο Βελεστίνο. Η Οργάνωση Δήμου Ρήγα Φεραίου συνεδρίασε σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος, έπειτα από πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ρήγα Φεραίου, παρουσία στελεχών της Κεντρικής Επιτροπής από τη Μαγνησία και πολιτευτών υποψηφίων Βουλευτών το 2019,  του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας. Παρόντες ήταν μέλη από διάφορα χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, Νίκος Πολίτης, έλαβε το λόγο από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Στέργιο Ντόβα που άνοιξε τη διαδικασία καλωσορίζοντας τους παριστάμενους και έκανε αναλυτική εισήγηση για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και σύντομο απολογισμό για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της Νομαρχιακής Επιτροπής, όπως επίσης και για τις δράσεις και τις καμπάνιες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής πανελλαδικά

Έπειτα έδωσε το λόγο στο μέλος της Κεντρικής Πολίτικής Επιτροπής Δημήτρη Τσιμπανάκο που ανέλυσε τη σημασία υλοποίησης τέτοιων δράσεων για την πολιτική επάνοδο της παράταξης σε επίπεδο Νομού και επεξήγησε τους λόγους που το θέμα των υποκλοπών βλάπτει την κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Κατόπιν, ο λόγος δόθηκε στο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Αντώνη Πολίτη που παρουσίασε εισήγηση για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τον πρωτογενή τομέα, ενώ ανέφερε και την Αλλαγή που έφερε το ΠΑΣΟΚ στην ελληνική αγροτική κοινωνία.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκαν τοποθετήσεις από μέλη της Τοπικής Οργάνωσης και από τους πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Αναστασίου και Νίκο Χαυτούρα, Φωτη Χατζηδημητρίου, ενώ η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Ν.Ε. Σούλα Βακουφτσή τόνισε το μείζον ζήτημα του δημογραφικού για την εξέλιξη της χώρας, αλλά και τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπισή του.

Την συζήτηση έκλεισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. απαντώντας σε ερωτήσεις με τη δέσμευση ότι ο Διάλογος θα συνεχιστεί. Στο σημείο αυτό προσκάλεσε τα μέλη της περιοχής σε Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση που διοργανώνεται την επόμενη εβδομάδα στη πόλη του Βόλου.

Διαπίστωση όλων ότι η κυβέρνηση οδηγεί τους αγρότες δέσμιους στα χέρια μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και ότι η ακρίβεια θα φτωχοποιήσει πολλά νοικοκυριά. Ελπίδα όλων το ΠΑΣΟΚ να φέρει μια δημοκρατική ανατροπή ενάντια στο λαϊκισμό και στον ελιτισμό.

Προηγούμενο άρθροΣκοτινιώτης: Δεν υπάρχει χωροταξικό πλαίσιο για εγκατάσταση πλωτού σταθμού LNG στον Παγασητικό
Επόμενο άρθροΠετυχημένη η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας στο Βόλο