Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) για μια ακόμα φορά, κάνει πράξη τη πρόθεσή της για στήριξη Δομών της περιοχής μας. Ειδικά μετά τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου (2023) , προέκυψαν αρκετά προβλήματα και ανάγκες.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, η ΟΕΒΕΜ σε επικοινωνία που είχε με το Ορφανοτροφείο Βόλου, ενημερώθηκε για την άμεση ανάγκη ενός επαγγελματικού στεγνωτηρίου. Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 έγινε η παράδοση του στεγνωτηρίου στις εγκαταστάσεις του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Η ΟΕΒΕΜ και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Μέλη της δεν περιορίζονται στο Συνδικαλιστικό πλαίσιο, αλλά αγκαλιάζουν όλη την κοινωνία, ενδιαφέρονται ουσιαστικά για τη Μαγνησία, τους Φορείς και τις Δομές της. Η Μαγνησία πλήττεται σημαντικά τους τελευταίους μήνες με φωτιές και πλημμύρες. Όλη η κοινωνία μας βιώνει τις συνέπειες των φαινομένων αυτών και απαιτείται η συνδρομή όλων μας για να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα. Προσφορές σαν αυτή, είναι το ελάχιστο και αποτελεί ένδειξη της αμέριστης συμπαράστασης της ΟΕΒΕΜ και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων Μελών της. Η Διοίκηση της ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί θερμά τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Μέλη που προσφέρουν με Συνδικαλιστικό πνεύμα και αλληλεγγύη με κάθε τρόπο.

Η προσφορά του επαγγελματικού στεγνωτηρίου έγινε από την ΟΕΒΕΜ με τη στήριξη Πρωτοβάθμιων Σωματείων και Εκπροσώπων, όπως γίνεται και σε άλλες αντίστοιχες δράσεις. Συγκεκριμένα τη συγκεκριμένη δράση στήριξαν ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν.Μαγνησίας, ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν.Μαγνησίας, ο Σύλλογος Επιπλοποιών Ξυλουργών και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Μαγνησίας, ο Σύλλογος Κουρέων Κομμωτών Ν.Μαγνησίας, το Σωματείο Μισθωτών Κυλικείων Σχολείων Ν.Μαγνησίας και ο κος Ιωάννης Φόβος (Σύλλογος Χρυσοχόων Ωρολογοποιών Ν.Μαγνησίας).

Παρόντες στην παράδοση εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ ήταν η Πρόεδρος  Δωροθέα Καναβιτσά, ο Γεν.Γραμματέας Ιωάννης Φόβος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Πελεκούδας, ο Αναπλ.Ταμίας Δημήτρης Τσινίκας, το Μέλος Χρήστος Λελεντζής, η τ.Αναπλ.Γεν.Γραμματέας της ΟΕΒΕΜ και Πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Ν.Μαγνησίας Ευαγγελία Διανελλάκη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επιπλοποιών Ξυλουργών και Συναφών Επαγγελμάτων Ν.Μαγνησίας Γιάννης Στρουμπόλιας.  Η παράδοση έγινε παρουσία της κας Τόνιας Γιαννουσά, Γεν.Γραμματέας ΔΣ του Ορφανοτροφείου και της κας Κωνσταντίνας Μαρμαρινού, Κοινωνική Λειτουργός Ιδρύματος.

Η ΟΕΒΕΜ θα είναι πάντα δίπλα στις Εθελοντικές Οργανώσεις και Δομές που προσφέρουν στον τόπο μας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΝΑΒΙΤΣΑ ΔΩΡΟΘΕΑΦΟΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Προηγούμενο άρθροΚουρέτας: Με προφορική εντολή Αγοραστού σταμάτησαν οι “εθελοντες” εργολάβοι τα έργα αποκατάστασης!
Επόμενο άρθροΝέο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.)«Άγιος Απόστολος ο Νέος»-Εκπαιδευτικά Προγράμματα για την εκπαίδευση των ενηλίκων