22 κρούσματα στο νοσηλευτικό προσωπικό

Δύο γυναίκες 89 και 83 ετών, η μια προερχόμενη από το Γηροκομείο Καναλίων , πέθαναν από κοωνοϊό στο Νοσοκομείο του Βόλου. Σήμερα τρεις ασθενείς νοσηλεύονται στη μονάδα αρνητικής πίεσης και τρεις στη ΜΕΘ COVID ενώ31 άτομα νοσηλεύονται στις δύο κλινικές.

Στο μεταξύ 22 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες στο Νοσοκομείο του Βόλου μολύνθηκαν από κορωνοϊό, ενώ τρεις είναι οι μολύνσεις στο υπόλοιπο προσωπικό. Η εβδομάδα χθες άρχισε χθες με όλους τους γιατρούς να είναι στη θέση τους και να μην απουσιάζει κανείς λόγω ασθένειας από covid.

Από τη Σκιάθο… στη Ζαγορά για εμβόλιο

Παράλληλα εξακολουθεί το χάος και η ταλαιπωρία στους εμβολιασμούς στην Μαγνησία, καθώς ακόμη και από την Σκιάθο παραπέμπονται στην Αργαλαστή και τη Ζαγορά για εμβολιασμό ηλικιωμένοι, ενώ συνεχίζεται το πρόβλημα με τις κλειστές ημερομηνίες στην πλατφόρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Οι ελλείψεις εμβολίων δεν «δίνουν» στην πλατφόρμα το δικαίωμα στους ηλικιωμένους να εμβολιαστούν στις Σποράδες και οι γιατροί στα νησιά συστήνουν… υπομονή μέχρι να «ανοίξουν» νέες ημερομηνίες .