Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σας προσκαλεί σε εκδήλωση για την ατμοσφαιρική ρύπανση στο Βόλο, με ομιλητή τον Διευθυντή και Πρόεδρο του Δ.Σ. του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών καθηγητή Δημοσθένη Σαρηγιάννη και θέμα «Ατμοσφαιρική ρύπανση στο Βόλο – πηγές, ανάλυση επιπτώσεων και λύσεις».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Μαγνησίας στο Βόλο.

Σε ανακοίνωση-κάλεσμα η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας αναφέρει:
Η έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί σχετικά με την αέρια ρύπανση της πόλης του Βόλου ενδιαφέρει όλους τους πολίτες που υφίστανται τις συνέπειες στην υγεία τους. Ο Βόλος είναι μια από τις πιο ρυπασμένες πόλεις της Ευρώπης και οι κινητοποιήσεις των πολιτών είναι μεγάλες και συνεχείς. Ο αγώνας αυτός δεν σταματάει αλλά θα συνεχιστεί μέχρι να πάρει τέλος κάθε κίνδυνος για την υγεία μας. Δικαιούμαστε καθαρό αέρα στην πόλη που ζούμε.

Οι πολίτες που συμμετείχαν, χρόνια τώρα, στις κινητοποιήσεις για καθαρή ατμόσφαιρα στο Βόλο, θα έχουν την ευκαιρία σήμερα να ακούσουν τις απόψεις ενός έγκριτου επιστήμονα σχετικά με τον αέρα που αναπνέουμε στην πόλη μας. Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ) τους καλεί όλους να συμμετέχουν.

Προηγούμενο άρθρο«Γατάκια, εγώ γκαντέμης;»: Επικό TikTok Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΕπιπλέον δρομολόγιο κάθε Παρασκευή για το τρένο Πηλίου