ελεύθεροι-οι-συλληφθέντες-για-το-περι-1005913

Ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκαν οι έξι συλληφθέντες για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς την Κυριακή τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο του Βόλου. Στους συλληφθέντες, οι οποίο κρατούνται από την Κυριακή, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μία φορά τον μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή τα ξημερώματα, όταν δύο θαμώνες του καταστήματος αλβανικής καταγωγής επισκέφθηκαν το κατάστημα και χρησιμοποιώντας όπλο κρότου ξεκίνησαν να πυροβολούν.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με τη συνδρομή των υπαλλήλων του καταδίωξαν τους δύο θαμώνες, οι οποίοι έφτασαν έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Τότε, οι δύο παρέες πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα, ο ένας να καταλήξει στο Νοσοκομείο.

Προηγούμενο άρθροΚουρέτας: Τί είπα στον πρωθυπουργό για το Υδατικό Αναπτυξιακό πρόβλημα της Θεσσαλίας – ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ
Επόμενο άρθροΗ Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας ζητά να παραδοθεί η έδρα που ανήκει στο κίνημα