Το Λαογραφικό Μουσείο της Σκοπέλου επαναλειτουργεί μετά από αρκετά χρόνια…
“Στο κράτος, στο δημόσιο, στους Δήμους η συνέπεια , η συνεχεια και η λειτουργία των δομών και δράσεων είναι βασική προϋπόθεση για την ζωη των πολιτών και την κοινωνική συνοχή.
Στη ζωή δεν μένει κάτι σταθερό,ολα αλλάζουν μορφή, χρήση ή αντικαθιστανται σε καμία όμως περίπτωση δεν νοείται να κλείνουν να απαξιώνονται, χανονται και να καταστρεφονται.
Δυστυχώς βρήκαμε ως δημοτική αρχή πολλά κλειστά και κατεστραμενα αντικείμενα ιστορικης αξίας ή χρηστικα σε υπόγεια, ισογεια, να κολυμπουν στα βροχονερα.
Όλα τακτοποιουνται αποκτούν ψυχη και φωνή” σημείωσε σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης.
Στα εγκαίνια του Μουσείου παραβρέθηκε και η Βολιώτισσα βουλευτής του Γαλλικού Κοινοβουλιου κα Μαριεττα Καραμανλή.

Προηγούμενο άρθροΠερί Πρόνοιας στον Δήμο Βόλου
Επόμενο άρθροΣύλληψη ζευγαριού που έκλεψε μηχανάκι