Η Πολιτική Προστασία Θεσσαλίας εφιστά την προσοχή σε απάτες από επιτήδειους για αποζημιώσεις πληγέντων

Ήρθε σε γνώση της Περιφέρειας καταγγελία, σύμφωνα με την οποία άτομα – φερόμενα ως εκπρόσωποι ιδιωτικών εταιρειών που λειτουργούν δήθεν εκ μέρους της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, αναζητούν στοιχεία και διενεργούν επισκέψεις αναφορικά με αποζημιώσεις σε πληγέντες από φυσικές καταστροφές.

Ενημερώνουμε τους πολίτες της Μαγνησίας ότι οι μόνοι αρμόδιοι για τις αποζημιώσεις πληγέντων από φυσικές καταστροφές είναι η #Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Εφιστάται η προσοχή στους πολίτες να μην παρέχουν προσωπικά τους δεδομένα σε τρίτους και να ενημερώσουν αν κρίνουν σχετικά τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες.

Προηγούμενο άρθροΒαριά καμπάνα σε 41χρονη που οδηγούσε μεθυσμένος
Επόμενο άρθροΆρση μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης των εξωτικών νοσημάτων των ζώων στην Π.Ε. Λάρισας