
Άλλο ένα περιστατικό που φανερώνει την ακαταλληλότητα σε σχολικά συγκροτήματα του νομού Μαγνησίας, συνέβη στο 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας.
Συγκεκριμένα, σημειώθηκε πτώση σοβάδων, καθώς η διαρροή που παρατηρείται στην ταράτσα του κτιρίου έχει διαβρώσει τα υλικά, με αποτέλεσμα να επέρχεται η φθορά.
Ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής του σχολείου, σε επίσκεψή τους στον χώρο, αντίκρυσαν πεσμένα μπετά στον διάδρομο που ενώνει το σχολείο με τα εργαστήρια.
Ο Διευθυντής ενημέρωσε άμεσα τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη και τον Δήμο Βόλου, ζητώντας γρήγορη παρέμβαση, καθώς σε ένα μήνα ξεκινά η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές.

Αίσθηση μάλιστα προκαλεί το ότι σε αρκετά σημεία του κτιρίου, μετά τις αλλεπάλληλες φθορές έχουν εμφανιστεί τα σίδερα των κατασκευών.


ΠΗΓΗ: taxydromos
