Σχολιάζοντας τη χθεσινοβραδινή απρόκλητη και με ισχυρή δόση περιαυτολογίας και αλαζονείας επίθεση του κ. Παπαδούλη σε βάρος  της παράταξής μας, η δημοτική ομάδα της «Επιλογής Ευθύνης-Πάμε Μπροστά» επισημαίνει τα εξής:  

«Δεν πρόκειται να μπούμε σ’ έναν άγονο κύκλο αντιπαράθεσης με τον κ. Παπαδούλη. Δεν απάντησε, άλλωστε, στην ανακοίνωσή μας, η οποία εξάλλου δεν επιδέχεται παρερμηνεία. Απλά φρόντισε  -με καθυστέρηση ώστε να συμπέσει με τη σημερινή μέρα…-   να κάνει σαφές ότι δεν έχουμε την ίδια στόχευση. 

Η δική μας αγωνία είναι πώς θα συμβάλουμε, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί την τελική μάχη, για να φύγει τα μαύρο σύννεφο από την πόλη. Γι’ αυτό και παραμερίσαμε κάθε θεμιτή -αφού εμείς δεν επιλέξαμε όλα αυτά τα χρόνια την ασφάλεια της σιωπής- προσωπική φιλοδοξία. Η δική του αγωνία, όπως φαίνεται πια, είναι σε ποιους θα φορτώσει την ευθύνη για τυχόν αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα για τον ίδιο.  Και εφευρίσκει συνωμοσίες, ίντριγκες και καταχθόνια σχέδια.

Ας ελπίσουμε πως θα το ξανασκεφτεί στον ελάχιστο πολιτικό χρόνο που μένει. Το οφείλει, όπως άλλωστε το οφείλουμε όλοι μας,  στην πόλη και στους συμπολίτες  μας».

Προηγούμενο άρθροΝ.Οικονόμου: Σχιζοφρενική η ανακοίνωση Παπαδούλη. Αδύναμες οι πολιτικές του πλάτες
Επόμενο άρθροΌλα μέλι γάλα…