Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι συνελεύσεις των οργανώσεων πόλης του ΣΥΡΙΖΑ Βόλου και Ν.Ιωνίας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει και η συνέλευση της δημοτικής παράταξης «Μαζί για το Βόλο» προκειμένου να οριστικοποιηθεί η θέση για τον ποιον επιλέγει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο.

Στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της Ν.Ε σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η πλειοψηφία των στελεχών επαναβεβαίωσαν την θέση που είχαν εκφράζει πρόσφατα για την στήριξη πιθανής υποψηφιότητας του γνωστού συμπολίτη γιατρού Α.Παντσά, ενώ η θέση στήριξης της απόφασης του ΚΙΝΑΛ για τον κ.Παπαδούλη υπήρξε σαφώς μειοψηφική. Αυτό που είναι άξιο απορίας ωστόσο, είναι πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν την συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ και την Επιλογή Ευθύνης στο πρόσωπο του κ.Παντσά την ώρα όπως που το ΚΙΝΑΛ έχει αποφασίσει τον κ. Παπαδούλη ενώ η Επιλογή Ευθύνης δεν έχει λάβει απόφαση διαφοροποίησης από την επιλογή του ΚΙΝΑΛ με ότι συνεπάγεται πολιτικά αυτό. Η παραίτηση της κας Οικονόμου άλλωστε, αφορά την ΝΕ του ΚΙΝΑΛ και όχι το ΚΙΝΑΛ. Αυτό σημαίνει ότι μόνον εάν ο κ. Παπαδούλης δήλωνε πως αποσύρει την υποψηφιότητα του θα μπορούσε να υπάρξει κοινή στήριξη – δηλ και από την Επιλογή Ευθύνης-  άλλου προσώπου. Η πολιτική συμπεριφορά εν τέλει  όλων των αυτοδιοικητικών και πολιτικών στελεχών του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτή που θα καθορίσει τις τελικές αποφάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και το εάν θα υπάρξει κοινό ή αυτόνομα ψηφοδέλτια.


Προηγούμενο άρθροΗ συγκλονιστική ζωή του Κίτσου Μακρή σε ένα βιντεο που επιμελήθηκε η κόρη του Θάλεια 30 χρόνια από τον θάνατο του σημαντικού λαογράφου και στελέχους της αριστεράς
Επόμενο άρθροΤινάζει στον αέρα ο Ιγνατίος τη συμφωνία Τσίπρα -Ιερώνυμου