Κατηγορηματικός ότι η μονάδα επεξεργασίας SRF θα κατασκευαστεί, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, είτε το θέλουν, είτε όχι οι αντιπολιτεύσεις, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Κατηγόρησε μάλιστα, τον επικεφαλής της α’ ελάσσονας μειοψηφίας, Ιάσονα Αποστολάκη πως ο ίδιος με την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν εμπόδιο στη δημιουργία της μονάδας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος εξέδωσε πόρισμα για την σφράγιση του ΧΥΤΑ Βόλου, ενώ καταφέρθηκε και προσωπικά εναντίον του πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη για τον γενικότερο ρόλο που διαδραμάτισε σε υποθέσεις που αφορούσαν τον Δήμο Βόλου.

«Για τον ΧΥΤΑ γνωρίζατε από το 2014 ότι υπήρχε μεγάλο πρόβλημα και δεν κάνατε απολύτως τίποτα. Είχατε πέντε χρόνια μπροστά σας να δώσετε λύση και δεν δώσατε» απάντησε ο κ. Αποστολάκης, ενώ ο δήμαρχος άφησε να εννοηθεί ότι η νέα κυβέρνηση και ειδικότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι θετικοί στη δημιουργία της μονάδας του Βόλου.

ΠΗΓΗ: https://volos.ert.gr/blog/2019/10/30/ach-mpeos-i-monada-srf-tha-kataskeyastei-theloyn-de-theloyn-oi-antipoliteyseis/

Προηγούμενο άρθροΣτις καλένδες η παράκαμψη της Αγριάς & ο κόμβος του Σέσκλου
Επόμενο άρθροΟ Μπέος αναμενόμενο… οι άλλοι;