Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου και Β. Σποράδων πραγματοποίησε σήμερα η Βουλευτής Μαγνησίας κ. Κατερίνα Παπανάτσιου όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Δάμτσα  και το διευθυντή κ.  Ψωφογιώργο  ενώ περιηγήθηκε και στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

   Κατά τη συζήτηση  εκτέθηκαν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής με ιδιαίτερη έμφαση στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής σε όλες τις αγροτικές δραστηριότητες και την ανάγκη που υπάρχει για στήριξη της αγροτικής δραστηριότητας. Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αύξηση του κόστους  παραγωγής και  των ζωοτροφών, τους δασικούς χάρτες, το διάταγμα του Πηλίου, τα προβλήματα των συνεταιριστικών οργανώσεων και της διάθεσης των αγροτικών προϊόντων στην ελληνική και διεθνή αγορά.

   Η Βουλευτής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή του ΑΣ Πηλίου  για την ενημέρωση και τη φιλοξενία και όλοι συμφώνησαν να βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία ώστε να αναδεικνύονται τα θέματα και να βρίσκονται λύσεις στα προβλήματα της περιοχής.

Προηγούμενο άρθρο2 εκ. για την αποκατασταση ζημιών στο Νότιο Πήλιο από τη θεομηνία του Απριλίου
Επόμενο άρθροΚων. Μαραβέγιας: Δίκαιο το αίτημα ενίσχυσης των γυναικείων συνεταιρισμών της Μαγνησίας