Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνιος Οικονόμου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Διοίκησης Στρατιωτικών Εργοστασίων και τον Διοικητή 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού επισκέφθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου το 307 ΠΕΒ που εδρεύει στο Στεφανοβίκειο.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ ενημερώθηκε από τον Διοικητή του 307ΠΕΒ Σχη (ΤΧ) Ιωάννη Καπελαρίδη και τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων Μ.Υ. Ηλία Τσανακτσή για την αποστολή, το έργο, τις τρέχουσες δραστηριότητες, προοπτικές αναβάθμισης-εκσυγχρονισμού, τα προβλήματα αλλά και τις ανάγκες του εργοστασίου. Περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ του δόθηκε η ευκαιρία, για συνομιλία και ανταλλαγή απόψεων με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό.
Ο κ. Οικονόμου εξήρε τη διαχρονική και ουσιαστική προσφορά του Πολιτικού προσωπικού, τον επαγγελματισμό, όπως και την άμεση και σοβαρή ανταπόκριση του ειδικά την περίοδο αυξημένης ετοιμότητας που διερχόμαστε.
Εκτός από τις στοχευμένες προσλήψεις τεχνικού προσωπικού στη νέα χρονιά δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην επίλυση ζητημάτων μεταφοράς, εκπαίδευσης, υγείας και ασφάλειας στην εργασία του προσωπικού.