Με αφορμή την ειηνη παράδοση σε κυκλοφορία των κυκλοφοριακών έργων στους παροχθιους του Κραυσίνδωνα από τη δημοτική αρχή Βόλου, η Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα κάνει λόγο για φιέστα και ανόητες εκδηλώσεις επίδειξης δύναμης, υπενθυμίζοντας ότι η υπόθεση αβρίσκεται στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας, που είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας [ΣτΕ].

Όπως τονίζουν τα μέλη της Επιτροπής, μετα τα εργα που εχουν γινει οι παροχθιοι δρομοι δεν εχουν σχεση με δτομους ήπιας κυκλοφορίας.

“Αυτό και μόνο το γεγονός ήταν αρκετό για την κλιμάκωση της προσπάθειάς μας μέσω του Ανώτατου δικαστηρίου, στο οποίο έχουμε εκθέσει όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί στην πόλη εδώ και τριάντα χρόνια και αφορούν τον Κραυσίδωνα και τις παρόχθιες οδούς Ζάχου και Καραμπατζάκη. Αναμένουμε με σεβασμό την απόφασή του. Οι φιέστες μιας ευρύτερης καταστροφής από την δημοτική αρχή Βόλου και παρατρεχάμενων δεν μας αφορούν. Έχουμε στραμμένη την προσοχή μας μόνο στην βιωσιμότητα της πόλης και αγωνιζόμαστε ανιδιοτελώς ως υπεύθυνοι πολίτες για αυτήν και για τον τόπο που ζούσαμε και θα συνεχίσουμε να ζούμε. Οι ανόητες εκδηλώσεις επίδειξης δύναμης μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους. Η απουσία των περίοικων από αυτή την φιέστα δείχνει την λανθασμένη απόφαση της δημοτικής αρχής και την υπερφίαλη στάση της. Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό” σημειώνουν.

Με φωτογραφίες που συνοδεύει την ανακοίνωση της η Επιτροπή καταδεικνύει ότι το έργο που σχεδίασε η δημοτική αρχή διασφαλίζουν κάθε άλλο παρά την “ήπια κυκλοφορία”.