Άσχετοι στο Δήμο – Απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους η αγωγή κατά της ΑΓΕΤ

Οι Σ.Λημνιός και η Φ.Τζανετουλάτου μέλη της Επιτροπής Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών  επισκέφθηκαν σημερα τον εισαγγελέα υπηρεσίας του Βόλου, ζητώντας, για λόγους Δημόσιας Υγείας να διακόψει την εκφόρτωση στην ΑΓΕΤ των σκουπιδιών που ήρθαν από την Ιταλία γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο αυτά να είναι να είναι μολυσμένα με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον κ. Λημνιό η υποψία της Επιτροπής είναι βάσιμη, καθώς κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει πως στα απορρίμματα για καύση δεν υπάρχουν και νοσοκομειακά απόβλητα. ΠΑξιζει μα σημειωθει πως π ρόκειται για το πρώτο φορτίο απορριμάτων που έρχεται από το λιμάνι του Σαλέρνο στην Νάπολη από τον Ιανουάριο.

Ο κ. Λημνιός ερωτηθείς από το Ράδιο ΒΕΡΑ για την απόρριψη για τυπικούς λόγους της προ διετίας αγωγής του Δήμου Βόλου εις βάρος της ΑΓΕΤ, όπου αρχικά τα 500 εκ έγιναν 1,5, τόνισε πως ή έγινε επίτηδες ή είναι άσχετοι. Η αγωγή θα έπρεπε να έχει γίνει ατομικά από τον Κ. Μπέο και όχι ως Δήμος καθώς βάση νομού ο Δήμος ως κι.ικο πρόσωπο δεν έχει στους σκοπούς ίδρυσης του τέτοιου είδους ζητήματα.