«Για τον αποκλεισμό εκατοντάδων αθλητών από την προπονητικές ανάγκες στα Κολυμβητήρια»
Κ. Πρόεδρε,
Έντονες και απόλυτα δικαιολογημένες είναι οι διαμαρτυρίες αθλούμενων στα Κολυμβητήρια του δήμου για τον αποκλεισμό τους, δεκάδων σωματείων και εκατοντάδων αθλητών , ουσιαστικά από προπονήσεις την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας, λόγω παραχώρησης των αθλητικών αυτών χώρων σε ιδιώτη για τη διεξαγωγή αγώνων POLO SPLSHA.
Η παραχώρηση γίνεται σε μια περίοδο που ιδιαίτερα σημαντική για τις ομάδες, γιατί αξιοποιείται για την εντατική αγωνιστική προετοιμασία πάνω από 100 αθλητών (πρωί – απόγευμα) για τη συμμετοχή τους σε πανελλήνια πρωταθλήματα, ωθώντας τους να αναζητήσουν αθλητικούς χώρους για την προπόνησή τους εκτός Βόλου, με έξοδα των οικογενειών τους.
Επειδή το προνόμιο στον αθλητισμό δεν είναι δικαίωμα των λίγων, αλλά όλων, επειδή πρόκειται για μια ακόμη ενέργεια εμπορευματοποίησης του αθλητισμού,
Ερωτάται η δημοτική αρχή Βόλου:
Τι θα κάνει για σταματήσει αυτή η διάκριση εναντίον των αθλητικών σωματείων της πόλης και των αθλούμενών τους;
Τι θα κάνει για να διασφαλιστεί απρόσκοπτα η προγραμματισμένη εντατική προετοιμασία των αθλητών για τη συμμετοχή τους στους πανελλήνιους αγώνες;

Προηγούμενο άρθροΑ. Γεωργιάδης σε Ζ. Μακρή: «Προκήρυξη 5 θέσεων ειδικευμένων ιατρών στο Αχιλλοπούλειο»
Επόμενο άρθροΕξερράγη βόμβα στα γραφεία της Hellenic Train στη Συγγρού -Είχε προηγηθεί απειλητικό τηλεφώνημα