Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας πραγματοποίησε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 τον Ετήσιο Χορό και την Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στο κέντρο «Στα…Φίλοι». Η ανταπόκριση των Σωματείων, των φορέων του Νομού και φίλων της ΟΕΒΕΜ ήταν μεγάλη, καθώς τίμησαν με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Μία ακόμα εκδήλωση που φέρνει κοντά την Ομοσπονδία και τα Μέλη της.

            Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Υφυπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Ζέττα Μακρή, ο Βουλευτής ΝΔ κ. Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας κα Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Απόστολος Νάσιος, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Ευάγγελος Αγγελάκης, ο Γεν. Γραμματέας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Βασίλειος Ζαχείλας και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Νικόλαος Αγγελέτος, ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος κ .Βασίλειος Κλειτσογιάννης και η Υποδιευθύντρια κα Γεωργία Φράγκου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Απόστολος Οντόπουλος, ο Διευθυντής του Καταστήματος Βόλου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Νικολέρης, εκπρόσωποι του ΚΕΚ ΚΕΠΕΘ και ο λογιστής της ΟΕΒΕΜ κ. Αθανάσιος Δεληγιάννης. Στην εκδήλωση το παρών έδωσε η πλειονότητα της δύναμης της Ομοσπονδίας με τους Αντιπροσώπους τους.

            Η ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση, τις επιχειρήσεις που προσέφεραν δώρα και το Σύλλογο Φωτογράφων – Βιντεοληπτών Μαγνησίας για την φωτογραφική κάλυψη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Επιμελητήριο Μαγνησίας που βρίσκεται πάντα δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας που στηρίζει εδώ και χρόνια έμπρακτα τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις της περιοχής μας.

            Το ΔΣ της ΟΕΒΕΜ εύχεται σε όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Μέλη της και σε όλους τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους του Νομού Μαγνησίας Καλή Χρονιά! Υγεία, προσωπική και επαγγελματική ευημερία!

Προηγούμενο άρθροΕρώτηση ΚΚΕ για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των μη μισθωτών εργαζομένων
Επόμενο άρθροΔιαδικτυακή εκδήλωση από τον ΣΒΘΣΕ με θέμα: “Μετάκληση Εργαζομένων από Τρίτες Χώρες”»