Συνολικά 1.130 άτομα εκκένωσαν με φέρι μποτ τη Λίμνη Ευβοίας και την παραλία Κοχύλι, για να διαφύγουν από τη φωτιά που κατακαίει την περιοχή και στο πέρασμα της έχει καταστρέψει στρέμματα δάσους και σπίτια.

Οι εικόνες και τα βίντεο από το φέρι μποτ της διαφυγής, με τους κατοίκους αλλά και τους παραθεριστές, που εγκατέλειψαν τα πύρινα μέτωπα για να μεταφερθούν με ασφάλεια στο λιμάνι της Αιδηψού, συγκλονίζουν.

«Δεν γίνεται να είναι πραγματικότητα, σαν ταινία μοιάζει» αναφέρει ο χρήστης του twitter που ανέβασε βίντεο από τη διαδικασία εκκένωσης.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/eyboia-sygklonizoyn-oi-eikones-apo-feri-mpot-tis-diafygis-apo-tin-kolasi-tis-fotias-binteo

Προηγούμενο άρθροΠύρινη λαίλαπα “καταπίνει” την Εύβοια – Οι φλόγες μπήκαν σε σπίτια στη Λίμνη – Εγκλωβισμένοι κάτοικοι σε Κεχριές και Μουρτιά
Επόμενο άρθροΕφιάλτης δίχως τέλος -Οι φλόγες καίνε Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες, Μαλακάσα-Συνεχείς εκκενώσεις οικισμών