Την εξιχνίαση περίπτωσης κλοπής από κοσμηματοπωλείο της πόλης Βόλου, από τους δύο Σέρβους 30 και 48 χρονών, που συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής για απόπειρα κλοπής σε κοσμηματοπωλείο του Βόλου ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Όπως αναφέρει, από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν περίπτωση κλοπής από άλλο κοσμηματοπωλείο της πόλης που διέπραξαν οι δράστες, καθώς και δύο κλοπές τροχοφόρων.

Πιο αναλυτικά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17-12-2023, οι δράστες, αφού αφαίρεσαν νωρίτερα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας Βολιώτη, μετέβησαν σε κοσμηματοπωλείο της πόλης, ιδιοκτησίας ημεδαπής, και προσέκρουσαν με το όχημα στην γυάλινη πρόσοψη του καταστήματος, την οποία έθραυσαν και αφαίρεσαν, από τις προθήκες αυτού, κοσμήματα εκτιμώμενης αξίας περίπου 5.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, που είχε αφαιρεθεί από σημείο της πόλης και διέφυγαν.

H αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη και κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον, είχε κατασχεθεί και το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη 27χρονος στον Βόλο με μαχαίρι – Πιστωτική κάρτα
Επόμενο άρθροΗ τρίτη ομιλία Αστρονομίας για όλους θα είναι «Ο Ήχος του Διαστήματος»